E-Comfort Aurora Touch wit 1000 watt

DRL E-Comfort
225017
8718226965653
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Elektrisch verwarmen is een goed alternatief voor verwarmen op gas. Er is alleen een stopcontact nodig! Zo kunt je heel eenvoudig verwarmen. De WarmtepanelenExpert biedt een ruim aanbod aan elektrische oplossingen voor verscheidene opties, voor iedere ruimte is er een geschikt model.

DRL E-COMFORT AURORA TOUCH WIT

Gewenste warmte

U herkent het wel; ’s morgens komt u de badkamer binnen en deze is nog koud omdat de verwarming nog niet of pas net aan staat. Vervolgens bent u klaar en is de badkamer eindelijk een beetje warm maar heeft u de warmte niet meer nodig. Wanneer u dit soort situaties wilt voorkomen is een elektrische Fan Heater een perfecte oplossing. Met de DRL Aurora Bathroom Fan Heaters maakt u uw badkamer snel en behaaglijk warm!
 
De meest uitgebreide Fan Heater van de AURORA range is het model TOUCH. De DRL AURORA TOUCH WIT is uitgevoerd met tiptoetsen, ruimte thermostaat, klok, dag -en weekprogramma, ECO en COMFORT modus, bewegings-sensor, open-raam sensor waarmee u nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de ruimte kunt bepalen. Met de zeer praktische tiptoetsen op het witte front programmeert u eerst het apparaat eenvoudig in. Hierna schakelt u de DRL AURORA TOUCH Fan Heater in met alleen de thermostaat functie of schakelt u het in met het standaard of geprogrammeerde dag- en weekprogramma. Tevens is de DRL AURORA TOUCH voorzien van energiebesparende sensoren; de bewegings-sensor die de fan heater op 1800 Watt laat verwarmen en met de open-raam-sensor wordt de Fan Heater bij tocht zelfs uitgeschakeld!

Deze fan Heater is uitgevoerd met een praktische vaste grijze handdoekbeugel met 4 handdoekhaakjes waarmee u uw handdoek(en) kunt ophangen en verwarmen.

De DRL AURORA TOUCH is stekker- en gebruiksklaar en na de eenvoudige montage kunt u in een zeer korte tijd genieten van de gewenste warmte die deze Fan Heater verspreidt.

extra functies

 Van de Aurora Touch Wit krijgen de meesten mensen het pas écht warm. Extra functies:

De Aurora Touch Wit heeft tiptoetsen, een klok-, dag- en weekprogramma, een bewegingssensor en een open-raam-sensor. Deze elektrische Fan Heater bepaalt dus wel heel eenvoudig, nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de badkamer. De open-raam-sensor zorgt er zelfs voor dat de Fan Heater zichzelf bij tocht uitschakelt.

Technische specificaties:

Klasse Badkamer ventilatorkachel
Serie E-COMFORT
Type AURORA
Vermogen 1000 Watt
Aansluitspanning 230 Volt
Mantel Kunststof
Zijwanden Kunststof
Kleur Wit
Montagewijze                                     Wandmontage
Beschermingsgraad (IP) IP24
Thermostaat traploos Ja
Vorstbeveiligingsstand Ja
Oververhittingsbeveiliging            Ja
Tijdschakelklok Automatisch/weekprogramma
Handdoekdroger Ja
Hoogte 49 cm
Breedte 29,5 cm
Diepte 11.5 cm
Gewicht 2.55 kg