Elektrische radiator Roundline Eco 1422x400mm 1500W

DRL E-Comfort
224415
8719577003582
    Levertijd:14 - 21 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Roundline Eco 1422 x 400mm 1500W

DRL  E-COMFORT ROUNDLINE elektrische radiator, wit, (bxhxd) 1422 x 400 x 80mm, vermogen 1500W, traploos regelbaar, met ventilator, met tijdschakelklok.


De DRL E-Comfort Roundline is de norm voor de nieuwe generatie elektrisch verwarmen. Comfortabele en energiebesparende warmte, volgens een uniek ontwerp dat past in iedere omgeving. De DRL Roundline is onlangs terecht award winner van de excellent Swedish design award vanwege het zachte design. De DRL E-Comfort Roundline heeft geen harde hoeken of scherpe randen, DRL Roundline domineert nooit een kamer, maar kan heel goed een aantrekkelijk accent worden in een modern huis. Roundline combineert de modernste technieken en draagt bij aan een  laag energie verbruik in combinatie met optimaal warmte comfort.

De DRL E-Comfort Roundline convector is standaard voorzien van een handbediende thermostaat, maar heeft de mogelijkheid om draadloos te communiceren d.m.v. de in de zijkant van de convector te plaatsen draadloze ontvanger, in  combinatie met de zeer gebruiksvriendelijke draadloze kamerthermostaat. Deze thermostaat kan draadloos meerdere convectoren in dezelfde ruimte aansturen. Daarbij is iedere convector uitgevoerd met een individuele proportionele capaciteitsregeling voor een optimaal comfort.

Elektrisch verwarmen is een goed alternatief voor verwarmen op gas. Er is alleen een stopcontact nodig! Zo kunt je heel eenvoudig verwarmen. De WarmtepanelenExpert biedt een ruim aanbod aan elektrische oplossingen voor verscheidene opties, voor iedere ruimte is er een geschikt model.
Vermogen                    1500 W
Traploos regelbaarJa
Met ventilatorJa
Met tijdschakelklokJa
KleurWit
Hoogte400 mm
Breedte1422 mm
Diepte80 mm
Gerelateerde Producten