Danfoss elektrische vloerverwarming

Danfoss
EFTM150 - 1m² set
  Levertijd:2-3 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Productomschrijving

Elektrische vloerverwarming wordt het meest in de badkamer toegepast omdat je in de badkamer te maken krijgt met een korte opwarmtijd en het feit dat er meestal sprake is van een geringe opbouwhoogte in de vloer. De elektrische vloerverwarming functioneert ook onafhankelijk van de centrale verwarming in uw woning. Hierdoor kan je het comfortabel maken in de badkamer. De vloerverwarming kan direct op een tegelvloer af afwerkvloer worden aangebracht. Omdat de elektrische vloerverwarmingsmatten van Danfoss slechts een hoogte hebben van 3,5 cm is het niet nodig om de vloer uit te hakken of uit te frezen. Omdat de matten direct onder de tegelvloer of laminaat liggen verhoogt dit opwarmsnelheid. De slimme meegeleverde Danfoss thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat uw vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Dit systeem werkt onafhankelijk van uw reguliere cv systeem.

EFTM 150 matset
De EFTM 150 matset bestaat uit een Danfoss vloerverwarmingmat, een DEVIreg Touch inbouwklokthermostaat, vloertemperatuursensor met bijbehorende mantelbuis en alle montagebenodigdheden inclusief een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

De vloerverwarmingmat is voorzien van een kwalitatief hoogstaande en zeer flexibele verwarmingkabel. De mat en kabel hebben een totale hoogte van slechts 3,5 mm en zijn 50 cm breed. De als twin-conductor uitgevoerde verwarmingskabel heeft een warmteafgifte van 150 W/m2.

Danfoss hecht grote waarde aan milieuvriendelijke oplossingen, vandaar dat de verwarmingskabel is gemaakt van hoogstaande en loodvrije materialen. De Danfoss EFTM vloerverwarmingmat is voorzien van een zeer sterke zelfklevende laag. En voor extra kleefkracht is ook het tape van deze laag voorzien. Het resultaat is een vloerverwarmingmat die op nagenoeg elke ondergrond kan worden vastgeplakt.

De matsets zijn bij de WarntepanelenExpert leverbaar variërend in oppervlakte van 1m² tot en met 10 m².

Voordelen EFTM 150 matset:
 • Sterke zelfklevende laag
 • Eenvoudig te installeren
 • Slechts 3,5 mm opbouwhoogte
 • Flexibel systeem
 • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Betrouwbaar en veilig
 • Zelflerende klokthermostaat  

Danfoss vloerverwarming

Van Danfoss mag u meer verwachten. Met meer dan 75 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van elektrische verwarmingssystemen, maakt u met de oplossingen van Danfoss een veilige keus. Belangrijk want op het moment dat deze systemen in uw mooie nieuwe vloer worden verwerkt, wilt u de garantie dat u er jarenlang zorgeloos en veilig van kunt genieten. Op de vloerverwarmingsmatten van Danfoss geldt daarom een garantietermijn van 20 jaar inclusief de kosten voor het vervangen van het product.

Ook op het gebied van gemak en energieverbruik scoren de vloerverwarmingsets van Danfoss hoge ogen. De set wordt geleverd met de ECtempTouch thermostaat welke via een touchscreen eenvoudig is te programmeren. De meegeleverde thermostaat is voorzien van de nieuwste generatie zelflerende timer, optimaliseert zowel begin- als eindtijd van de comfortperiode. Hiermee minimaliseert de thermostaat het elektrisch verbruik.