WarmtepanelenExpert onderdeel van RoBeau VOF

WarmtepanelenExpert.nl

WarmtepanelenExpert is een onderdeel van RoBeau Handelsonderneming en is dé leverancier van warmtepanelen en (terras) heaters in Nederland. Door de scherpe prijsstelling, service en goede leveringsvoorwaarden zijn wij een toonaangevende onderneming voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WarmtepanelenExpert levert bekende merken zoals:

Sunjoy, Mensa Heating, Salus thermostaten, Sun power, Warm-up, Entrasol vloerverwarming

WarmtepanelenExpert.nl
is een onderdeel van
RoBeau (Handelsonderneming) VOF
KvK 81770820
BTW Nr. NL 862214282B01
Bank: NL46 RABO 0192 0362 38

Turkan Genc
Rob van den Brug
Boekelosestraat 302
7548AW Enschede
Nederland
Tel. +31622599879


E-mailadres:  info@warmtepanelenexpert.nl   

Betalingsmogelijkheden en veilig betalen bij WarmtepanelenExpert.nl

Veilig betalen

Bij WarmtepanelenExpert.nl bent u verzekerd van een veilige online betaling. WarmtepanelenExpert.nl maakt namelijk gebruik van de betaal service van SiSow (Santu) die u een veilige betaalomgeving garanderen. SiSow (Santu) handelt online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Beveiligde verbinding via SiSow (Santu) 

SiSow biedt u betalingsmogelijkheden die voldoen aan alle veiligheidseisen. Het betaalproces van SiSow wordt volledig veilig door de DNB in de gaten gehouden.

Betalingsmogelijkheden

Bij WarmtepanelenExpert.nl kunt u een keuze maken uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt dus altijd kiezen wat u het beste uitkomt.
Betaalopties waaruit u kunt kiezen bij WarmtepanelenExpert.nl zijn:


iDeal
Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is iDeal voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct online in een beveiligde omgeving voltooien.


iDeal QR (uitsluitend in Nederland)
Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode. De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende stappen


Bancontact
Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan kunt u gebruikmaken indien u klant bent bij één van de volgende banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank.


Overboeking per bank
Kiest u liever voor overboeking per bank? Dan ligt het initiatief van de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt. Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer bij uw overboeking.


PayPal
U kunt alleen met PayPal betalen indien u een PayPal account heeft.

Betalen bij afhalen
Als u liever uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ook kiezen voor de optie betalen bij afhalen Als u middels deze optie een bestelling plaatst op onze webshop, neem dan altijd eerst contact op met ons om te checken of het product op voorraad is. Zo voorkomt u dat u voor niets naar onze vestiging komt. Let u er op dat u bij ons op locatie niet kunt pinnen. Wij waarderen het als u het bedrag contant betaald, aangezien wij geen pinautomaat hebben.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of via telefoon nummer : +31622599879

Verzendkosten (ook voor retour zendingen)
WarmtepanelenExpert hanteert standaard verzendkosten voor Nederland en België.(met uitzondering van Entrasol producten)
Indien er toch aparte (hogere) verzendkosten worden gerekend (per artikel en of merk verschillend en dit wordt vooraf bij een bestelling duidelijk aangegeven) worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

Verzendkosten per gewicht:

0-2 kg         € 7.95
3-5 kg         € 18.00
6-10 kg       € 27.50
11-20 kg     € 37.50
21-30 kg     € 47.50
31-50 kg     € 57.50
51-150 kg   € 69.50 (pallet) 

 


E:  info@warmtepanelenexpert.nl
W:  www.warmtepanelenexpert.nl