SunPower Infrarood Warmtepanelen: IR Panelen van de Beste Kwaliteit en Prijs

SunPower levert topkwaliteit infrarood warmtepanelen, erkend door de TÜV, CE-gecertificeerd en voorzien van een robuust, eenvoudig te installeren ophangsysteem. We bieden een garantie van 10 jaar, wat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderstreept. Deze IR panelen zijn ontworpen met oog voor detail, zonder omlijsting, waardoor ze er strak uitzien en perfect in elk interieur passen.

Unieke kenmerken van SunPower IR Panelen

De IR panelen blinken uit in hun klasse door hun uitstekende warmte intensiteit, met oppervlaktetemperaturen die oplopen tot 115°C, en een rendement van 93%. Hierdoor zijn ze de meest efficiënte keuze voor verwarming. Extra kenmerken omvatten:

  • Weinig warmteontwikkeling aan de achterzijde
  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Waterbestendig (IP55-classificatie)
  • TÜV-gekeurd en CE-gecertificeerd
  • 10 jaar garantie
  • Kleur panelen: RAL 9016, wit of RAL 9005 zwart
  • Duurzaam gemoffeld staal, zonder omlijsting

Hoe kies ik het juiste vermogen voor mijn infrarood warmtepanelen?

Bij het selecteren van infrarood warmtepanelen is het belangrijk om het juiste elektrisch vermogen (opgegeven in Watts) te kiezen. Dit hangt af van de inhoud van de ruimte die ze moeten verwarmen en de spreiding van de warmte. Ook de vraag of het gaat om hoofdverwarming of bijverwarming speelt een rol.

Om een ruimte goed te verwarmen, is er een bepaald verwarmend vermogen nodig. Voor goed geïsoleerde ruimtes rekenen we doorgaans met 40-50 Watt per m³ inhoud. Voor badkamers, waarin vaak veel keramisch materiaal is verwerkt, rekenen we al snel met 50-60 Watt per m³. Als de isolatie van mindere kwaliteit is, kan het benodigde vermogen oplopen tot wel 80 Watt per m³.

Daarnaast speelt het aantal te installeren panelen een rol bij het bepalen van het benodigde vermogen. Het plaatsen van meerdere panelen met een lager vermogen is vaak effectiever dan het installeren van één paneel met een hoog vermogen.

Voor advies op maat, neem vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van een tekening, schets en/of foto's helpen we u graag bij het kiezen van de juiste IR panelen.