Entrasol laag voltage oppervlakte verwarming

Entrasol oppervlakteverwarming is de dunste en lichtste oplossing voor veel problemen in de markt voor verbouwingen, renovaties en nieuwbouw.
De verwarmingsmarkt verandert en Entrasol Europe B.V. is uw eerste aanspreekpunt. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, Entrasol biedt de oplossing voor nu en in de toekomst.

Het Entrasol laag voltage verwarmingssysteem bestaat uit:

– verwarmingsbanen en bedrading
– WiFi thermostaat (bedraad of draadloos) per te regelen ruimte
– transformator(en) per ruimte óf  centrale regelunit per woningEntrasol vloerverwarming mat
Entrasol universele verwarmingsbanen 24 volt ca. 70 Watt m¹


Wand- en vloerverwarming op 24 volt.

De CNT-IR wandverwarming is een volwaardige verwarming. Deze wandverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is makkelijk te verwerken onder de stucplaat, het behang of de verf. Met de CNT-IR wandverwarming profiteert u meteen van een compleet nieuw soort verwarming. De dunne warmtebanen van slechts een halve millimeter dikte brengt u als behang op de muur aan.

De kabels worden vervolgens aangesloten en achter of in de plint weggewerkt. Ten slotte wordt de wand gestuct of behangen. De warmtebanen verdwijnen daarbij uit het zicht. Conventionele, ruimte verslindende radiatoren zijn hiermee overbodig geworden. De verwarmde wand zorgt voor een comfortabele warmte en fijn klimaat in huis en kantoor. Hiermee geniet u van een aangename, natuurlijke en gezonde stralingswarmte.

Entrasol warmtebeeld

Hiernaast kunt u het verschil zien in warmte afgifte: Entrasol verwarmt de gehele mat/baan van de vloerverwarming. Dit in tegenstelling tot draadgebonden conventionele vloerverwarming. Deze geven hun warmte uitsluitend via de 'warmtedraad' af. Dus minder dus minder effectief.

Entrasol warmte beeld

COMFORTABEL EN GEZOND

Net als zonnestralen warmt de stralingswarmte het oppervlak van de objecten in de ruimtes gelijkmatig op. Een eenvoudig voorbeeld laat zien hoe dat werkt: Stelt u zich een relatief koude dag in de buitenlucht voor. Eerst bent u in de schaduw en daarna in de zon. De warmte van de zonnestralen is meteen voelbaar en zeer aangenaam op de huid, hoewel de omgevingstemperatuur niet is veranderd. De CNT-IR verwarmingssystemen verwarmen eigenlijk op dezelfde manier als de zon. Daardoor worden comfort temperaturen sneller bereikt.

Met infrarood warmte voelen mensen zich al bij kamertemperaturen van 18 tot 20°C comfortabel. Dit is ook goed voor de gezondheid: de kamerlucht blijft koel, is niet droog en wordt niet omhoog gestuwd. Er ontstaat een aangenaam binnenklimaat, waar iedereen profijt van heeft maar waardoor vooral ook mensen met een allergie vrijer kunnen ademen. Infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de muren en voorwerpen in de gehele ruimte. Hierdoor wordt condensvorming voorkomen. Dat betekent dat er geen voedingsbodem is voor schimmel en dat vochtige muren snel droog worden.


Entrasol in beeld