Een revolutie in heating!
Sterker dan staal, lichter dan een veer, Carbon-Nano-Tubes (CNT) hebben de potentie om een revolutie te veroorzaken in de verwarmingswereld! Deze nieuwe techniek wordt toegepast in de Entrasol elektrische verwarmingen. Dit zorgt voor een volwaardige, sterke en onderhoudsvrije verwarming. De CNT-systemen zijn meer dan 40% efficiënter dan de standaard toegepaste elektrische verwarmingsystemen. Met de Entrasol verwarmt u op een slimme wijze; u verwarmt heel veel niet en hierdoor bespaart u ook energie en geld!

Entrasol CNT-IR wandverwarming 105 Watt - Lengte 185CM

Entrasol CNT-IR vloerverwarming 245 Watt - Lengte 350CM

bepaal zelf de mat lengte

Entrasol CNT-IR vloerverwarming op maat

Entrasol CNT IR heatblok rol 25m²

Entrasol CNT-IR Transformator 1200Watt

Entrasol CNT-IR Transformator 320Watt

Entrasol CNT-IR Elektro bedrading 2,5mm² per meter

Entrasol thermostaat draadloos - opbouw

Entrasol thermostaat stekker ontvanger draadloos

Wand- en vloerverwarming op 24 volt.

De CNT-IR wandverwarming is een volwaardige verwarming. Deze wandverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is makkelijk te verwerken onder de stucplaat, het behang of de verf. Met de CNT-IR wandverwarming profiteert u meteen van een compleet nieuw soort verwarming. De dunne warmtebanen van slechts een halve millimeter dikte brengt u als behang op de muur aan.

De kabels worden vervolgens aangesloten en achter of in de plint weggewerkt. Ten slotte wordt de wand gestuct of behangen. De warmtebanen verdwijnen daarbij uit het zicht. Conventionele, ruimte verslindende radiatoren zijn hiermee overbodig geworden. De verwarmde wand zorgt voor een comfortabele warmte en fijn klimaat in huis en kantoor. Hiermee geniet u van een aangename, natuurlijke en gezonde stralingswarmte.

Entrasol warmtebeeld

SHiernaast kunt u het verschil zien in warmteafgifte: Entrasol verwarmt de gehele mat/baan van de vloerverwarming. Dit in tegenstelling tot draadgebonden conventionele vloerverwarming. Deze geven hun warmte uitsluitend via de 'warmtedraad' af. Dus minder dus minder effectief.

Entrasol warmte beeld

COMFORTABEL EN GEZOND

Net als zonnestralen warmt de stralingswarmte het oppervlak van de objecten in de ruimtes gelijkmatig op. Een eenvoudig voorbeeld laat zien hoe dat werkt: Stelt u zich een relatief koude dag in de buitenlucht voor. Eerst bent u in de schaduw en daarna in de zon. De warmte van de zonnestralen is meteen voelbaar en zeer aangenaam op de huid, hoewel de omgevingstemperatuur niet is veranderd. De CNT-IR verwarmingssystemen verwarmen eigenlijk op dezelfde manier als de zon. Daardoor worden comfort temperaturen sneller bereikt.

Met infrarood warmte voelen mensen zich al bij kamertemperaturen van 18 tot 20°C comfortabel. Dit is ook goed voor de gezondheid: de kamerlucht blijft koel, is niet droog en wordt niet omhoog gestuwd. Er ontstaat een aangenaam binnenklimaat, waar iedereen profijt van heeft maar waardoor vooral ook mensen met een allergie vrijer kunnen ademen. Infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de muren en voorwerpen in de gehele ruimte. Hierdoor wordt condensvorming voorkomen. Dat betekent dat er geen voedingsbodem is voor schimmel en dat vochtige muren snel droog worden.

Prijzen:
Entrasol wordt per mat, op lengtemaat geleverd. Prijs per strekkende meter Entrasol is € 49,95 excl toebehoren. De Entrasol mat heeft een breedte van 63 CM.
U kunt zelf de lengte van uw mat bepalen (en/of aan ons doorgeven) tot een maximale lengte van 350CM.
Per mat wordt één keer het confectioneren berekend + kosten aansluitkabel. Dit bedrag komt bij de prijs van de mat 'lengte prijs' op.
Tevens heeft u een 230V / 24V transformator nodig. Deze hebben we in diverse 'zwaartes' en is afhankelijk van het opgenomen vermogen (hoeveel matten) u gebruikt.

Ook kunt u aangeven, hoeveel kabellengte aan de mat gemonteerd/geklonken moet worden. (tot een maximum van 5 meter per mat)


Entrasol in beeld