Een revolutie in heating!
Sterker dan staal, lichter dan een veer, Carbon-Nano-Tubes (CNT) hebben de potentie om een revolutie te veroorzaken in de verwarmingswereld! Deze nieuwe techniek wordt toegepast in de Entrasol elektrische verwarmingen. Dit zorgt voor een volwaardige, sterke en onderhoudsvrije verwarming. De CNT-systemen zijn meer dan 40% efficiënter dan de standaard toegepaste elektrische verwarmingsystemen. Met de Entrasol verwarmt u op een slimme wijze; u verwarmt heel veel niet en hierdoor bespaart u ook energie en geld!

Wand- en vloerverwarming op 24 volt.

De CNT-IR wandverwarming is een volwaardige verwarming. Deze wandverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is makkelijk te verwerken onder de stucplaat, het behang of de verf. Met de CNT-IR wandverwarming profiteert u meteen van een compleet nieuw soort verwarming. De dunne warmtebanen van slechts een halve millimeter dikte brengt u als behang op de muur aan.

De kabels worden vervolgens aangesloten en achter of in de plint weggewerkt. Ten slotte wordt de wand gestuct of behangen. De warmtebanen verdwijnen daarbij uit het zicht. Conventionele, ruimte verslindende radiatoren zijn hiermee overbodig geworden. De verwarmde wand zorgt voor een comfortabele warmte en fijn klimaat in huis en kantoor. Hiermee geniet u van een aangename, natuurlijke en gezonde stralingswarmte.


Entrasol CNT-IR wandverwarming 105 Watt - Lengte 185CM

Entrasol CNT-IR vloerverwarming 245 Watt - Lengte 350CM

Entrasol foam ondervloerisolatie 25m²

Entrasol CNT-IR Transformator 1200Watt

Entrasol CNT-IR Transformator 240Watt

Entrasol CNT-IR Transformator 185Watt

Entrasol CNT-IR Elektro bedrading 4 mtr

Entrasol thermostaat draadloos

Entrasol thermostaat ontvanger draadloos

COMFORTABEL EN GEZOND

Net als zonnestralen warmt de stralingswarmte het oppervlak van de objecten in de ruimtes gelijkmatig op. Een eenvoudig voorbeeld laat zien hoe dat werkt: Stelt u zich een relatief koude dag in de buitenlucht voor. Eerst bent u in de schaduw en daarna in de zon. De warmte van de zonnestralen is meteen voelbaar en zeer aangenaam op de huid, hoewel de omgevingstemperatuur niet is veranderd. De CNT-IR verwarmingssystemen verwarmen eigenlijk op dezelfde manier als de zon. Daardoor worden comfort temperaturen sneller bereikt.

Met infrarood warmte voelen mensen zich al bij kamertemperaturen van 18 tot 20°C comfortabel. Dit is ook goed voor de gezondheid: de kamerlucht blijft koel, is niet droog en wordt niet omhoog gestuwd. Er ontstaat een aangenaam binnenklimaat, waar iedereen profijt van heeft maar waardoor vooral ook mensen met een allergie vrijer kunnen ademen. Infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de muren en voorwerpen in de gehele ruimte. Hierdoor wordt condensvorming voorkomen. Dat betekent dat er geen voedingsbodem is voor schimmel en dat vochtige muren snel droog worden.