Houd het zomergevoel vast met een terasverwarmer van Warmtepanelenexpert.nl 

Geniet langer van het buitenleven met een terrasverwarmer. Ideaal voor gebruik op terras, tuin of balkon. 

Mensa Heating: de nieuwe kijk op terrasverwarming! Uniek en nieuw in Nederland! 

Deze tijdloze designs zijn gecreëerd door Mikael Mammen, een bekende Deense ontwerper. De kunst van onze ontwerpen is dat design niet voor functionaliteit gaat, maar er juist een perfecte balans is gevonden: prachtig om te zien en uiterst effectief en functioneel.

Alle ontwerpen, technische ontwikkelingen en de enginering van producten van MENSA HEATING komen uit Denemarken.

MENSA HEATING ontwikkelt en produceert revolutionaire buitenverwarming (”outdoor heaters”) die u op een zeer aangename en effectieve manier verwarmen middels innovatieve en gepatenteerde infrarood techniek. En dat alles verpakt in een tijdloos Deens design. Mensa Heating staat garant voor producten die voldoen aan uw huidige wensen, bijdragen aan een beter milieu en dus klaar zijn voor de toekomst!

De Mensa Heating producten zijn ook 100% veilig in gebruik met water. Of het nu regen is of een tuinslang, u kunt de producten zonder problemen daaraan blootstellen en veilig blijven gebruiken.

Mensa Heating investeert alle benodigde tijd, energie en geld om er zeker van te zijn dat ieder product dat de naam Mensa Heating draagt, deze ook waardig is. Alle producten worden in Denemarken ontwikkeld, zijn tot in de perfectie getest op hun functionaliteit en zijn ”Safe Touch®”, oftewel 100% veilig!

Efficient terrasverwarmen met de LUXE E-Comfort Oasi.

OASI terrasverwarmers van E-Comfort met hoog rendement en minimale lichtopbrengst.
E-Comfort heeft een stijlvolle oplossing voor perfecte warmte, zowel binnen- buiten en commerciële ruimtes:De OASI terrasverwarming.Deze aangename terrasverwarmer in zwart of witte kleur past binnen iedere bouwstijl. Bovendien straalt deze Low Glare Infrarood heater van de OASI warmtecomfort uit in ruimtes terwijl de lichtemissie wordt geminimaliseerd. Dankzij de dubbele IR-B Carbon medium wave verwarmingselementen, wordt een zachte stralingswarmte geboden.
Dit is de ideale terrasverwarming voor uw (horeca) terras, overkapping of balkon.