Ervaar warmte met SunJoy Infrarood Warmtepanelen

SunJoy infrarood warmtepanelen zijn uw ultieme keuze wanneer u op zoek bent naar betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige warmteoplossingen. Of u nu het Sunjoy SR-4, Sunjoy SR-5 of Sunjoy SR-7 paneel zoekt, bij ons vindt u het.

De SunJoy panelen zijn uitgerust met zilver-nano technologie die zorgt voor een antibacteriële en geur-neutraliserende werking. Dit maakt ze perfect voor installatie in vochtige ruimtes zoals badkamers en douches, zonder enig veiligheidsrisico.

SunJoy warmtepanelen - uw gezondheid, onze prioriteit

Er is inmiddels redelijk veel onderzoek gedaan naar de effecten van infrarood panelen op de gezondheid van mens en dier. Daaruit blijkt dat infrarood warmtepanelen geen gevaren opleveren, maar juist een gezonde en comfortabele warmte creëren...

De infrarood stralen zorgen voor voldoende verwarming van het lichaam terwijl ook de bloedcirculatie verbetert, doordat de infrarood stralen tot zekere hoogte in de huid doordringen. De Sunjoy en Sunpower warmtepanelen zijn daarbij als enige infrarood panelen extra voorzien van een toermalijn coating die ook Zilver Nano deeltjes bevat. Hierdoor worden er negatieve ionen uitgezonden die de gezondheid bevorderen, zo blijkt uit diverse onderzoeken.

Innovatie en gemak met SunJoy infrarood panelen

Vanaf nu hoeft u bij het bestellen niet meer aan te geven welke aansluiting u wenst - zij- of achteraansluiting. Onze SunJoy SR4, SR5 en SR7 panelen zijn nu uitgerust met een "duo connection" stroomaansluiting. U kan voortaan zelf eenvoudig de stroomaansluiting regelen, met de bijgevoegde instructies.


Betaalbare kwaliteit met SunJoy

Dankzij onze directe zakelijke relatie met SunJoy, kunnen we u de beste prijzen voor de SunJoy infrarood panelen aanbieden. SunJoy staat bekend om de intense warmteopbrengst, lichtgewicht panelen, en 7 jaar garantie. Bij ons vindt u de topkwaliteit die u zoekt tegen de prijs die u wilt.

Sunjoy staat bekend om de bijzondere eigenschappen, zoals:

  • De meest intense warmteopbrengst (oppervlakte temperaturen tot wel 130 °C!);
  • Lichtgewicht panelen;
  • Geïsoleerd aan de achterzijde dus nauwelijks warmteontwikkeling;
  • Desgewenst volledig vlak tegen plafond (of wand) te monteren (dus geen tussenruimte);
  • TÜV gekeurd en CE gecertificeerd;
  • IP55 classificatie, dus waterbestendig (zeer geschikt voor badkamers);
  • 7 jaar garantie!;
  • kleur panelen RAL 9003
  • Absolute topkwaliteit.

Eenvoudige montage

Sunjoy Panelen montage illustratie

Eenvoudige montage

Onze Sunjoy panelen zijn extra licht in gewicht en wel heel eenvoudig te monteren. Met slechts enkele schroeven kunnen ze desgewenst volledig "strak" (dus zonder tussenruimte) tegen het plafond of wand worden gemonteerd. Dat kan mede omdat de Sunjoy panelen aan de achterzijde zijn geïsoleerd, waardoor er vrijwel geen warmteontwikkeling is.

Voor alle panelen geldt dat een stroomvoorziening van 230V nodig is. Met een eventueel aan te sluiten thermostaat (draadloos of bedraad) kan desgewenst een ruimtetemperatuur worden ingesteld. Deze zijn verkrijgbaar van eenvoudig niet-programmeerbaar tot en met volledig programmeerbaar, bijvoorbeeld om de temperatuur op alle dagen van de week naar wens in te kunnen stellen.

Alle warmtepanelen worden geleverd met aansluitsnoer, echter zonder stekker.

Hoeveel warmte heb ik nodig?

Van alle infrarood warmtepanelen wordt het elektrisch vermogen opgegeven in Watts. Daarnaast kijken we naar de inhoud van de ruimte die ze kunnen (of moeten kunnen) verwarmen en naar de oppervlakte (in verband met een geleidelijke en goede spreiding van de warmte). En of het gaat om "hoofdverwarming" of "bijverwarming".

Om een ruimte als geheel goed te kunnen verwarmen, is er een bepaald benodigd verwarmend vermogen nodig. Voor goed geïsoleerde ruimtes rekenen we doorgaans met 40-50 Watt per m³ inhoud. Voor badkamers, die doorgaans met veel keramisch materiaal zijn uitgevoerd (die de warmte minder goed opnemen), geldt al snel dat we met 50-60 Watt per m³ rekenen. Als de isolatie van mindere kwaliteit is, kunnen de waarden snel oplopen, soms naar wel 80 Watt per m³. 

Daarbij is voor het bepalen van de benodigde capaciteit (verwarmend vermogen) ook het aantal te installeren panelen (voor een goede spreiding in de ruimte) van belang. Het plaatsen van meerdere panelen met minder vermogen is vaak effectiever dan het plaatsten van een enkel paneel met veel vermogen.

We helpen u graag om het juiste SunJoy paneel te kiezen voor uw ruimte. Onze experts kunnen u adviseren op basis van de inhoud van uw ruimte, de isolatiekwaliteit, en of u de panelen als hoofd- of bijverwarming wilt gebruiken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over SunJoy infrarood panelen. We kijken graag met u mee, aan de hand van een tekening, schets en/of foto's.

Sunjoy

Sunjoy heeft een Engelstalig promofilm ter beschikking gesteld. Hierin komen alle facetten van de SunJoy panelen aan bod. Uitleg over wat is IR warmte, wat is de zilver Nano techniek enz.