WarmtepanelenExpert onderdeel van RoBeau VOF

RoBeau Handelsonderneming en WarmtepanlenExpert.nl hechten groot belang aan de privacy van onze klanten.

Om de gebruikers ervaring en de bestelling correct te laten verlopen, verzamelen wij tijdens uw bezoek en uw bestelling gegevens van u. Deze worden hieronder beschreven.

Alle verzamelde gegevens worden volgens de wettelijke richtlijnen op gebied van persoonsgegevens behandeld.
Wanneer u dat wenst mag u uw eigen gegevens opvragen en deze eventueel aanpassen of uit ons systeem laten verwijderen.

Veilige verbinding
Onze webshop wordt versleuteld met SSL, dat betekent (en kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk) dat alle gegevens die je ingeeft via een versleutelde verbinding naar ons worden gestuurd en omgekeerd.
Zo zijn we er zeker van dat kwaadwillende geen gegevens van onze klanten kunnen opsporen, zoals paswoorden en dergelijke.  Al het directe betalingsverkeer wordt ook op een veilige manier versleuteld via SSL door onze partner Sisow of Paypal.  Op die manier zijn we er zeker van dat uw vertrouwelijke gegevens alleen voor u en de beveiligde betaalserver zichtbaar zijn.

Alle privé gegevens van WarmtepanelenExpert.nl betreffende consumenten en of leveranciers binnen krijgt worden door RoBeau handelsonderneming zorgvuldig behandeld en in overleg met de consument of leverancier uitsluitend verwerkt in een offerte. Deze gegevens blijven bij RoBeau handelsonderneming en worden niet aan derden verstrekt. RoBeau handelsonderneming vernietigd deze gegevens na verloop van de aangegeven offerte of bouw periode.

Team RoBeau Handelsonderneming 

Bestellingen & info:
Telefoon RoBeau VOF: +31 6 225 998 79
 
E
info@warmtepanelenexpert.nl

E. info@robeau.nl

W. https://www.warmtepanelenexpert.nl