Warmtepanelen Expert

SiRo Handelsonderneming en WarmtepanlenExpert.nl hechten groot belang aan de privacy van onze klanten.

Om de gebruikerservaring en de bestelling correct te laten verlopen, verzamelen wij tijdens uw bezoek en uw bestelling gegevens van u.
Deze worden hieronder beschreven.

Alle verzamelde gegevens worden volgens de wettelijke richtlijnen op gebied van persoonsgegevens behandeld.
Wanneer u dat wenst mag u uw eigen gegevens opvragen en deze eventueel aanpassen of uit ons systeem laten verwijderen.

Veilige verbinding
Onze webshop wordt versleuteld met SSL, dat betekent (en kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk) dat alle gegevens die je ingeeft via een versleutelde verbinding naar ons worden gestuurd en omgekeerd.
Zo zijn we er zeker van dat kwaadwillenden geen gegevens van onze klanten kunnen opsporen, zoals paswoorden en dergelijke.  Al het directe betalingsverkeer wordt ook op een veilige manier versleuteld via SSL door onze partner Sisow of Paypal.  Op die manier zijn we er zeker van dat uw vertrouwelijke gegevens alleen voor u en de beveiligde betaalserver zichtbaar zijn.

Alle privé gegevens van WarmptepanelenExpert.nl betreffende consumenten en of leveranciers binnen krijgt worden door SiRo Handelsonderneming zorgvuldig behandeld en in overleg met de consument of leverancier uitsluitend verwerkt in een offerte. Deze gegevens blijven bij SiRo Handelsonderneming en worden niet aan derden verstrekt. SiRo Handelsonderneming  vernietigd deze gegevens na verloop van de aangegeven offerte of bouw periode.

Team SiRo Handelsonderneming 
Silvester Caris
Rob van den Brug

Kvk 72618728 

SiRo Handelsonderneming
BTW: NL8591.75.923.B01
KvK: 72618728


Bestellingen & info:
Telefoon:
Silvester Caris:  +31653406073
Rob van den Brug: +31651400778

Einfo@warmtepanelenexpert.nl

W. https://www.warmtepanelenexpert.nl