Elion IR werkplekverwarmer

de Elion is weer leverbaar (alleen kleur antraciet)

Kent u dat ook? Koude benen en voeten als u aan tafel zit? Of aan uw bureau zit te werken? En als uw benen en voeten afkoelen, wordt het snel onbehaaglijk koud. De ELION infrarood werkplekverwarmer is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier uw benen en voeten te verwarmen.

Veelzijdig toepasbaar, want u kunt hem rechtop neerzetten (met behulp van de meegeleverde voetsteuntjes), of ophangen aan de onderzijde van het bureau of de balie, of ophangen aan de muur of kastwand. En met slechts 260W vermogen in de hoge stand, wordt het aangenaam warm, maar nooit te heet. In de lage stand gebruikt de ELION nog maar 150W. Bovendien is de ELION voorzien van een beschermend rooster over de infrarood warmteplaat, zodat u nooit in directe aanraking komt met de warme oppervlakte van de plaat. Zo kunt u de ELION zelfs plat neerleggen en uw voeten erop zetten om te verwarmen. 

De ELION is leverbaar in de kleuren crème-wit of donker-grijs. 

Indien u zelf en- of een van uw medewerkers de Elion 'vergeet' uit te zetten na een vermoeiende werkdag, geen nood!  Door de ingebouwde timer functie, is de Elion een ideale werkplekverwarmer, met een timerfunctie van 4 of 8 uur schakelt de Elion zichzelf uit. De Elion werkplekverwarmer heeft een warmte 'stralingsbereik' van ± 1 meter. De Elion is dus niet geschikt om hele ruimtes te verwarmen.