Nieuw in het programma van Salus: Smart Home Domotica systeem van het Duitse merk Salus. Gebruiksvriendelijke en betaalbare topkwaliteit! Het systeem is net zo eenvoudig of juist uitgebreid te installeren als u zelf wenst. Met de basis componenten creëert u naar behoefte uw totale systeem. En bestuurt en monitort u uw installatie eenvoudig middels de (gratis) App op uw smartphone, tablet of laptop. 

Uiteraard bedoeld om in combinatie te gebruiken met de toepassing van infrarood warmtepanelen, maar u kunt desgewenst allerhande (elektrische) apparaten aansturen. Zoals garagedeuren, rolluiken, verlichting, tuinhekken, de oven, u bedenkt het maar...

Zéker interessant is ook dat u uw totale stroomverbruik middels de App doorlopend kunt controleren en monitoren. Per uur, per dag, per week, of welke periode maar gewenst is. Met name met betrekking tot de toepassing van infrarood warmtepanelen, is dat een belangrijk element. 

De installatie van het systeem is eenvoudig! Het onderling pairen van de componenten gaat bijna als vanzelf. Dus ook voor de "minder handige digitale medemensen" onder ons is dit een absolute aanrader! Salus biedt maar liefst 5 jaar garantie op haar producten!


De verzendkosten bedragen € 7,95 voor losse thermostaten en toebehoren.