aDAX

Elektrische radiatoren

Adax Famn Wifi

Adax Famn Wifi is de nieuwste innovatie van Adax en een opvolging en verbetering voor de populaire Adax Neo Wifi. Zo heeft het ontwerp voor de Famn, maar ook de wifi technologie een grote verbetering ondergaan en dit maakt het paneel nog gebruiksvriendelijker. Zo kan de Adax Famn worden geïntegreerd in jouw smart-home toepassingen, zoals Google Home, Amazon Alexa. Het mooie verwarmingspaneel is dubbel geïsoleerd en geeft een warme luchtstroom af aan zowel de voorzijde als aan de bovenzijde. Naast de standaard wandmontage, is het optioneel mogelijk om de Famn op een vloerstandaard te plaatsen. 

Adax Iver Wifi (met gehard glazen voorplaat)

Je schaft de Adax Iver niet alleen aan vanwege de aangename convectie warmte. De Iver is zeker ook een aanwinst voor jouw interieur. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het paneel dat uit gehard glas bestaat. Dit moderne en eigentijdse paneel is geschikt voor thuis, maar ook om op een elegante wijze je werkplek te verwarmen. Je hebt bij de Iver de keuze uit een wit of een zwart gehard glaspaneel, wat maar het mooiste staat in jouw interieur. Naast het prachtige design, presteert de Adax Iver uiteraard ook. Het is een energiebesparend paneel, is in gebruik zeer stil en gemakkelijk in gebruik.

Adax VP12

Met een Adax VP12 elektrische radiator kies je voor een eenvoudig en toch stijlvol design maar ook voor een uitstekende manier van verwarmen! De VP12 is uitgevoerd met een mechanische thermostaat (draaiknop), waarmee je eenvoudig de juiste temperatuur instelt. De oververhittingsbescherming voorkomt dat de interne temperatuur te heet wordt door in dat geval de radiator automatisch uit te schakelen.
De VP12 heeft, net als de Famn en de Iver, een IP24 classificering en is hiermee spatwaterdicht. Je kunt de VP12 dan ook prima in je badkamer of andere vochtige ruimtes toepassen. 

Koop met zekerheid

Via het de warmtepanelenExpert koop je een Adax verwarmingspaneel met zekerheid. De Adax panelen worden rechtstreeks via de importeur geleverd, zodat je verzekerd bent van een uitstekende service en 2 jaar garantie. Je mag van een Adax paneel een hoge kwaliteit verwachten.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.