Statio Statafel 700 Watt (voelt als 2000Watt)

Mensa-Heating
Statio statafel
5710659015014
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Statio statafel is oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor hotels, cafe’s en restaurants. De perfecte warme en klantvriendelijke oplossing voor gasten die bijvoorbeeld buiten een rokertje willen opsteken, maar uiteraard ook ideaal voor tuin- of terrasfeesten voor als het in de latere uurtjes al wat kouder wordt. 

DE PRESTATIES VAN 2000 Watt, MET SLECHTS 700 Watt!
Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn, met een gegarandeerd efficiënt rendement van 92%. En dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 2000W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 700W verbruikt wordt. Hiermee leveren onze heaters een aanzienlijke besparing op in de gebruikskosten, terwijl de CO2 emissie met bijna 2/3 afneemt.

"Zoveel mensen, zoveel wensen". Daarom worden de Vireoo en de Statio niet standaard met een tafelblad geleverd. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw bestaande tafelblad, of deze naar eigen smaak en in de stijl van uw huidige terras bij iedere bouwmarkt, tuinmeubelzaak of horecagroothandel aanschaffen. En indien u wenst dat wij hierin een rol spelen, dan kunnen wij tafelbladen leveren tegen een meerprijs. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De Statio is standaard alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Bij aanschaf van grotere volumes zijn andere kleuren (wit, industrial grey of chrome) bespreekbaar. Voor de professionele markt kan de Statio desgewenst ook met reclame-uitingen worden uitgevoerd. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Technische gegevens:

Afmetingen                : 1110 h x Ø 150 mm (netto)

Gewicht                      : 7 kg (netto)

Verwarming               : Gepatenteerd korte golf infrarood element - ”SAFE TOUCH®”

Vermogen                  : 700 Watt kwarts infrarood element

Branduren element : 5000 – 7000 branduren minimaal

Classificering             : IP44

Koppelbaar               : Tot maximaal 5 stuks op 1 stroompunt.

* Aan/uit schakelaar + bewegingssensor
* Beveiliging tegen oververhitting.

* LEVERING ZONDER TAFELBLAD EN ZONDER AANSLUITSNOEREN

 

Gerelateerde Producten