Vireoo Private 400 Watt (voelt als 1200Watt)

Mensa-Heating
Vireoo Private
    Levertijd:uitverkocht
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

uitverkocht

Vireoo Private 400 Watt

Maak uw tuin, terras of balkon nog mooier én functioneler met de Vireoo infrarood terrastafel. De afmetingen zijn zodanig dat de Vireoo juist ook perfect geschikt is voor de kleinere balkons, en het design past bij elke stijl. Zo kunt u in uw tuin of op uw balkon, juist als het buiten al wat frisser wordt, eindeloos genieten van de aangename warmte.

 

VIREOO PRIVATE: DE PRESTATIES VAN 1200 Watt, MET SLECHTS 400 Watt
Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn, met een gegarandeerd efficiënt rendement van 92%. En dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 1200W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 400W verbruikt wordt. Hiermee leveren onze heaters een aanzienlijke besparing op in de gebruikskosten, terwijl de CO2 emissie met bijna 2/3 afneemt.

ONTWORPEN EN ONTWIKKELD IN DIENST VAN ONZE LICHAAMSWERKING 
Het menselijk lichaam werk zo, dat op het moment dat er afkoeling plaats vindt, de vitale organen als eerste warm gehouden worden door daar extra bloed naar toe te sturen. De reactie in ons lichaam is dat er minder bloed naar onze ledematen gaan, met name onze grootste ledematen (de benen inclusief voeten) en armen (plus handen). Vandaar dat onze benen en armen bij toenemende koude als eerste koud aanvoelen. 
Het infrarood warmte-element in de Vireoo is speciaal ontworpen om onder het tafeblad de aangename warmte naar het onderlichaam te brengen, waardoor de bloedcirculatie goed op gang blijft en het hele lichaam zich aangenaam en op natuurlijke wijze verwarmd voelt.

"Zoveel mensen, zoveel wensen". Daarom worden de Vireoo en de Statio niet standaard met een tafelblad geleverd. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw bestaande tafelblad, of deze naar eigen smaak en wens bij iedere bouwmarkt, tuinmeubelzaak of horecagroothandel aanschaffen. En indien u wenst dat wij hierin een rol spelen, dan kunnen wij tafelbladen leveren tegen een meerprijs. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De Vireoo Private is voorlopig alleen leverbaar in de kleur zwart.


Technische gegevens:

Afmetingen                : 700 h x Ø 150 mm (netto)

Gewicht                      : 5,7 kg (netto)

Verwarming               : Gepatenteerd korte golf infrarood element - ”SAFE TOUCH®”

Vermogen                  : 400 Watt kwarts infrarood element

Branduren element : 5000 – 7000 branduren minimaal

Classificering             : IP44

Levering incl. aansluitsnoer en stekker.* Aan/uit schakelaar.
* incl. 3 meter aansluitsnoer
* Beveliging tegen oververhitting.

* LEVERING ZONDER TAFELBLAD.

 

Gerelateerde Producten