Imus safe touch 550 Watt (voelt als 1500Watt)

Mensa-Heating
Imus black
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het tijdloze design van de IMUS past perfect bij uw bestaande tuin- en terrasmeubelen en de IMUS is qua afmetingen zo ontworpen dat hij gemakkelijk onder uw tuintafel geplaatst kan worden. Door de comfortabele warmte kunt u, ook tijdens de kouder wordende momenten, meer uren genieten van uw terras.      

De IMUS is door zijn afmetingen en het lage wattage eigenlijk overal toepasbaar. Niet alleen zal de IMUS u plezierige warme uren bezorgen in de tuin of op uw terras of balkon thuis, maar wat dacht u van de camping, of op de boot? Met slechts 550W zal de IMUS de gemiddelde stroomvoorziening op campings of in havens niet overmatig belasten! 

IMUS: DE PRESTATIES VAN 1500 Watt, MET SLECHTS 550 Watt
Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn, met een gegarandeerd efficiënt rendement van 92%. En dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 1500W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 550W verbruikt wordt. Hiermee leveren onze heaters een aanzienlijke besparing op in de gebruikskosten, terwijl de CO2 emissie met bijna 2/3 afneemt.

De IMUS is voorlopig alleen leverbaar in de kleur zwart.

Technische gegevens:

Afmetingen                : 670 h x Ø 150 mm (netto)

Gewicht                      : 3,6 kg (netto)

Verwarming               : gepatenteerd korte golf infrarood element - ”SAFE TOUCH®”

Vermogen                  : 550W

Branduren element : 5000 – 7000 branduren minimaal

Classificering             : IP44

Veiligheidsklasse       : Voldoet aan alle Europese- , VS- en Canadese veiligheidscontroles

Gerelateerde Producten