Vireoo Pro 400 Watt (voelt als 1200Watt)

Mensa-Heating
Vireoo Pro
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vireoo Pro 400 Watt

De ”Intelligentere” en daardoor nog milieuvriendelijker variant van de Vireoo Private, vooral bedacht voor de professionele (B2B) markt. De ingebouwde bewegingssensor voor ”aan/uit-schakeling” van het verwarmingselement en de mogelijkheid om maximaal 8 tafels aan elkaar te koppelen en op 1 stroompunt aan te sluiten, zijn daar het bewijs van. 

De werking is gelijk aan die van de Vireoo Private: het kortegolf infrarood element is geplaatst in de poot van de tafel, waardoor via opwarming van het onderlichaam, het hele lichaam aangenaam en op natuurlijke wijze wordt verwarmd. Hierdoor zullen de terrasbezoekers langer van het terrasbezoek kunnen genieten. Als horecaondernemer weet u dit al; niet voor niks zien we vaak dat er dekentjes klaarliggen om over de benen te draperen om deze lekker warm te houden. Want de standaard heaters verwarmen immers alleen het bovenlichaam. Met de Vireoo Pro biedt u een onderscheidend alternatief voor de dekentjes en het scheelt u ook nog eens aanmerkelijk in de kosten (wassen, vouwen, opbergen).

DE PRESTATIES VAN 1200 Watt MET SLECHTS 400 Watt
Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn, met een gegarandeerd efficiënt rendement van 92%. En dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 1200W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 400W verbruikt wordt. Hiermee leveren onze heaters een aanzienlijke besparing op in de gebruikskosten, terwijl de CO2 emissie met bijna 2/3 afneemt.

"Zoveel mensen, zoveel wensen". Daarom worden de Vireoo en de Statio niet standaard met een tafelblad geleverd. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw bestaande tafelblad, of deze naar eigen smaak en in de stijl van uw huidige terras bij iedere bouwmarkt, tuinmeubelzaak of horecagroothandel aanschaffen. En indien u wenst dat wij hierin een rol spelen, dan kunnen wij tafelbladen leveren tegen een meerprijs. Vergeet ook niet om òf een aansluitkabel of doorverbindkabel bij te bestellen. Omdat er een keuze is worden kabels namelijk niet standaard meegeleverd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De Vireoo Pro is standaard alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Bij aanschaf van grotere volumes zijn andere kleuren (wit, industrial grey of chrome) bespreekbaar.

Technische gegevens:

Afmetingen                : 700 h x Ø 150 mm (netto)

Gewicht                      : 5,7 kg (netto)

Verwarming               : Gepatenteerd korte golf infrarood element - ”SAFE TOUCH®”

Vermogen                  : 400 Watt kwarts infrarood element

Branduren element : 5000 – 7000 branduren minimaal

Classificering             : IP44

Koppelbaar               : Tot maximaal 8 stuks op 1 stroompunt.

* Aan/uit schakelaar + bewegingssensor
* Beveliging tegen oververhitting.

* LEVERING ZONDER TAFELBLAD EN AANSLUITSNOEREN

 

Gerelateerde Producten